1camera

BEDRIJFSFILM

Professionele bedrijfsfilms
Vijf verschillende filmpakketten
Geschikt voor ieder budget

Beschikt uw onderneming nog niet over een high-end, premium bedrijfsfilm en bent u op zoek naar een filmbureau dat zich ontfermt over het vormgeven van inspirerende, visuele content? Professionele bedrijfsfilms zijn onmisbaar in het bedrijfsleven en gaan gepaard met oneindig veel voordelen en mogelijkheden. Als internationaal videoproductiebedrijf, gevestigd in Amsterdam, zet 1Camera zich in om úw onderneming verder op de kaart te zetten. Vertel ons uw visie en wij ontfermen ons over de conceptualisering en de productie van uw high-end, premium bedrijfsfilm.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Een high-end, premium bedrijfsfilm met ijzersterke storytelling

Wat is de reden dat u een high-end, premium bedrijfsfilm wilt laten produceren door een professionele filmmaker, gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms? Wilt u verbinding maken met nieuwe en bestaande klanten met een visueel meeslepende film die de identiteit van uw merk vastlegt? Wilt u waardevolle content creëren, zodat u kunt inspelen op de emoties van (potentiële) klanten en hen kunt raken met prachtig geschoten beelden? Wilt u uw bedrijf en de mensen achter de organisatie humaniseren aan de hand van een prachtige portretfilm? Of wilt u een afscheidsinterview van een bestuurslid vastleggen middels een CEO-film? In al deze gevallen – en deze tezamen – bieden professionele bedrijfsfilms uitkomst. Afhankelijk van uw doel en de boodschap die u wilt overbrengen, kraken wij onze creatieve breinen, resulterende in een high-end, premium bedrijfsfilm die de kijker zal raken en iets zullen laten voelen. Iets wat ze willen delen.

Professionele bedrijfsfilms: onze diverse filmpakketten

Aan de hand van uw budget en het soort video dat u wilt maken, kunt u kiezen uit een van onze filmpakketten. Of u nu interesse heeft in een ongecompliceerde productie die ruim binnen uw budget past of echt wilt uitpakken met een bedrijfsfilm die qua look en feel doet denken aan een originele speelfilm: 1Camera is hét filmbureau voor de productie van professionele bedrijfsfilms met een uiteenlopend karakter.

Schakel ons in voor al uw bedrijfsfilms

Zou u graag een professionele filmmaker, gespecialiseerd in de productie van bedrijfsfilms, inschakelen en ervan verzekerd zijn dat u binnenkort beschikt over een high-end, premium bedrijfsfilm? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Bedrijfsfilmmaker