1camera

Een professionele bedrijfsvideo laten maken

✓ Professionele bedrijfsfilms

✓ Vijf verschillende filmpakketten

✓ Geschikt voor ieder budget

Wilt u graag een inspirerende bedrijfsvideo laten maken voor intern of extern gebruik? Dan slaat u het liefst de handen ineen met een ervaren filmbureau dat zich specialiseert in het realiseren van commerciële bedrijfsvideo’s van hoogwaardige kwaliteit. U wilt immers uw onderneming in goed daglicht stellen en uw bedrijfsfilosofie, diensten en werkwijzen laten doorschemeren in de content. Het is een cliché, maar beeld zegt meer dan woorden. Dus, wat is de boodschap die u wilt overbrengen?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Een unieke bedrijfsvideo laten maken door een gerenommeerd filmbureau

1Camera, gevestigd in Amsterdam, is bij uitstek de perfecte partij om mee in zee te gaan. U rekent bij ons op aantrekkelijke tarieven, een snelle doorlooptijd én een bedrijfsfilm van zeer professionele kwaliteit. Wij kennen als internationaal filmproductiebedrijf alle fijne kneepjes van het filmvak en wij hebben ons volledig gespecialiseerd in zowel commerciële als niet-commerciële bedrijfsfilms. Zo hebben wij veel ervaring in het produceren van CEO-bedrijfsfilms, jaarrapportage films, documentaires, wervingsfilms, maar ook voor vloggen of animeren draaien wij onze hand niet om. Wat uw wensen ook zijn: wij maken ze werkelijkheid.

Inspirerende, commerciële bedrijfsvideo’s met behulp van storytelling

Commerciële bedrijfsvideo’s zijn een onmisbare schakel in de succesformule van vele ondernemingen. Besluit u een bedrijfsvideo door ons te laten maken, dan kraken wij onze creatieve breinen en begint de zoektocht naar een accurate en originele conceptualisering. Dit proces leidt uiteindelijk tot een film, waarin uw bedrijf in de spotlight wordt gezet middels ijzersterke (visuele) storytelling.

Laat een commerciële bedrijfsvideo op maat produceren

Wilt u zich onderscheiden van concurrentie? Persoonlijkere klantenrelaties aangaan? En uw website verrijken met high-end content en tegelijkertijd uw online vindbaarheid verbeteren? 1Camera is úw compagnon voor het maken van een unieke bedrijfsvideo. Meer weten over de voordelen van commerciële bedrijfsvideo’s of direct een offerte aanvragen? Neem direct contact met ons op. Bel naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Bedrijfsfilmmaker