Freelance copywriter

1Camera zoekt: Freelance Copywriter

 

Laten we meteen een misverstand uit de wereld helpen: 1Camera heeft meer dan één camera. We zijn ooit klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een award-winning productiebedrijf waar we uiteenlopende films produceren.

Kleine en grote opdrachtfilms, maar ook eigen werk; in Nederland of ver daarbuiten. Dit doen we voor opdrachtgevers als Heineken, KPN, FrieslandCampina, AkzoNobel en DSM. Maar ook voor de Raad voor de Rechtspraak en de Amerikaanse Farmers & Ranchers Alliance. Wij worden blij als we films mogen maken die vernieuwend zijn, diepgang hebben en vooral: films die een lust voor het oog zijn. Kijk voor voorbeelden op onze website!

 

Wat zoeken we?

Bij 1Camera zijn we op zoek naar een freelance copywriter die ons op flexibele basis gaat helpen met het schrijven van pakkende teksten voor onze nieuwsbrieven, persberichten, website en social media kanalen. Daarnaast, als het je ligt dan help je ons ook met het schrijven van scripts voor onze films. We zoeken iemand met een liefde voor taal en een liefde voor film en het is een pré wanneer je al ervaring hebt in de filmindustrie. De hoeveelheid aan projecten waaraan je werkt zal over de tijd verschillen, maar we zijn op zoek naar iemand met wie we een lange termijn samenwerking aan kunnen gaan.

Jouw profiel:

  • Je hebt een passie voor het schrijven van verschillende soorten teksten, over uiteenlopende onderwerpen.
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend en de Engelse taal goed.
  • Je bent bekend met het SEO proof maken van een tekst.
  • Je hebt al eerder gewerkt in een contentcreatie-gerelateerde omgeving.
  • Deadlines schrikken je niet af.

Wat bieden wij?

  • Projecten op flexibele basis, waarbij je volledig flexibel bent met waar je wilt werken. Dat kan thuis zijn, maar als je eens bij ons op kantoor wilt werken dan is dat ook geen probleem.
  • Betaling per project.
  • Een rijke diversiteit aan projecten en regelmatig nieuwe uitdagingen.
  • De mogelijkheid om aan projecten te werken voor interessante opdrachtgevers.

Lijkt het jou leuk om met ons deze samenwerking aan te gaan? Dan zien we je CV en portfolio graag tegemoet. Stuur deze t.a.v. Sabine naar sabine@1Camera.nl, dan nemen we zsm contact met je op.