1camera

UW VLOG LATEN EDITEN

1Camera, gevestigd in Amsterdam, is specialist in de productie van bedrijfsfilms, maar daarnaast zijn we ook erg goed in de productie van vlogs en kunt u zelfs uw eigen vlog door ons laten editen. Naast de diverse filmpakketten die wij aanbieden, welke zich toespitsen op de volledige productie van bedrijfsfilms of animatievideo’s, leent ons filmbedrijf zich ook voor andere diensten, zoals het bieden van hulp en het geven van adviezen bij het maken van vlogs en tevens professionele montage van vlogs. Wilt u uw publiek laten kijken door de lens van één van uw medewerkers en hen zo een kijkje verstrekken achter de schermen? Door te vloggen, creëert u eigentijdse en hyperpersoonlijke content, waarmee u de relatie met uw (potentiële) klanten nóg verder versterkt. Daarnaast bieden wij ook vlogworkshop aan waarin we u meenemen in hoe u uw verhaal op de meest persoonlijke en aansprekende manier in beeld kan krijgen.

1CAMERA

TRUE STORYTELLING, TRUE CINEMA

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Een eigen vlog opnemen en deze laten editen door een professional

Vloggen is een hip fenomeen dat zich ook heeft geïntroduceerd in de bedrijfswereld. Het is een ideale vorm van content, waarmee u uw doelgroep in de coulissen van uw bedrijf neemt. Hoe gaat het er op dagelijkse basis aan toe op kantoor? Hoe zien de dagen van uw werknemers eruit? Het is maar net welke persoonlijke boodschap u wilt overbrengen. Wij geven u passend advies, u filmt op uw eigen locatie en in uw eigen tijd hetgeen u wilt vastleggen en vervolgens schakelt u ons videoproductiebedrijf in om deze vlog te laten editen.

Besteed de montage van uw vlog uit aan een professional

Bent u begonnen aan een vlog en wilt u deze graag op professionele wijze laten editen door een internationaal filmproductiebedrijf? 1Camera is een betrouwbare partij waaraan u de montage van uw bedrijfsfilm kunt uitbesteden met een gerust hart. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Vlog-inspiratie nodig? 

Coca cola

DSM

microsoft

Microsoft

Leaseplan

all

Onze klanten

| Robert McKee - Hollywood storytelling guru

Watch DSM’s mission-focused storified video Unsung Heroes of Science.

| Feike Sijbesma - Former CEO - DSM

You guys have delivered excellent work. With passion. Thanks and compliments.

| Stacey Tank - Chief Transformation & Corporate Affairs Officer - Heineken

I am so impressed by what 1Camera has delivered. The artistry and creativity was incredible!

| Michael Lightfoot - Chief Corporate Affairs & Sustainability Officer - Leaseplan

The great thing about 1Camera is that they don’t just film your story; they help you create it. I’ve partnered with the 1Camera team for 13 years and have never experienced anything less than a truly intelligent, ‘can-do’ and creative approach.

| Erin Fitzgerald - CEO - USFRA

A few times in your career you get the privilege to work on a project with an exceptional team. I fell in love with one of Jasper’s films and tracked him down. From the moment we started to work together, Jasper approached everything from the angle of empathy and an appreciative eye. The film #30Harvests broke new ground in the conversation about farmers being part of the solution to climate change. I couldn’t be more grateful for their care and attention to the story and our authentic partnership.

| Stefan Kloet - Communication director - Achmea

When you work with 1Camera you are dealing with the professional top of the Netherlands in the field of storytelling and corporate films. They really immersed themselves in Achmea and that’s how we were able to develop a film together that captures the core of our identity and strategy.

| Aline van Keulen - Director Corporate Marketing & Head of Internal Communication - KPN

Together with my team I have been working very pleasantly with 1camera for many years.
On very different types of assignments. From concept to production.
They always know how to make something beautiful and appropriate for our brand and strategy.

ONZE WERKWIJZE

Voor het maken van een bedrijfsfilm

 

Stel je wilt een bedrijfsfilm maken, dan is het wel zo handig om te weten wat daar allemaal bij komt kijken. In deze video leggen we je graag uit wat onze werkwijze is voor het maken van een professionele bedrijfsfilm. Wat zijn de stappen en de processen en wat zijn de daarbij komende doorlooptijden? Veerle, onze Creative Producer, legt jullie uit hoe we van een idee tot een eindproduct/film komen.

Werkwijze bedrijfsfilm maken 1Camera
DE 3 STAPPEN VAN ONZE VIDEOPRODUCTIE

..

In de strategie/concept fase bepalen we samen met jou hoe jouw bedrijfsfilm eruit komt te zien. We bespreken wat de doelstelling is van jouw bedrijfsfilm en wat de kernboodschap is die je wilt overbrengen. Verder kijken we of het een eenmalige film of een serie moet worden. Zodra we dat duidelijk hebben gaat ons creatieve team verder met het bedenken van welk type film hier het beste bij aansluit, en wordt het concept, storyboard en script uitgewerkt. In deze fase maken we de juiste voorbereidingen zodat de productie zo soepel mogelijk zal verlopen.

..

Dit is de fase waarin we echt bezig gaan met het opnemen van beeld- en geluidsmateriaal. Hoe deze fase eruitziet ligt volledig aan het type film dat we gaan maken. Voor een animatie gebeurt het allemaal achter de computer, maar voor met camera opgenomen beeldmateriaal verlaten we het kantoor en gaan we op pad. Het team kan variëren van een enkele camera-journalist (voor bijvoorbeeld evenement films) tot een crew van 30 man voor grotere purpose film-producties.

..

In de post-productie zorgen onze editors ervoor dat al het opgenomen beeld- en geluidsmateriaal samen worden gebracht tot een mooi en werkend geheel. Zo worden voice-overs, audio/muziek, beeldeffecten en eventueel animaties of stockbeelden gebruikt om de film nog beter tot zijn recht te laten komen. Verder zorgen we er altijd voor dat de bedrijfsfilm helemaal in de huisstijl van de organisatie past.

Curious what we can do for you?

ALYSSA HENDRIKS

Head of Production

Contact Alyssa

[ninja_form id=4]