1camera

VIDEOPRODUCTIE VOOR BEDRIJVEN

Professionele bedrijfsfilms
Vijf verschillende filmpakketten
Geschikt voor ieder budget

Zoekt u een gerenommeerd filmbureau dat zich specialiseert in videoproductie voor bedrijven? 1Camera, gevestigd in Amsterdam, is een internationaal productiebedrijf voor bedrijfsfilms, met een rijk portfolio aan succesvol afgeronde projecten voor grote bedrijven als Heineken, FrieslandCampina, KPN, Unilever en de Amerikaanse Farmers & Ranchers Alliance.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Professionele videoproductie voor bedrijven in binnen- en buitenland

Als internationaal filmproductiebedrijf specialiseren wij ons dus in premium videoproductie voor bedrijven in het binnen- en buitenland. Zou u graag een leiderschapsfilm laten maken en zo het verhaal van een prominent figuur in uw onderneming uitlichten met prachtig geschoten beelden? Wilt u verbinding maken met nieuwe en bestaande klanten met een visueel meeslepende film die de identiteit van uw merk vastlegt? Of zou u graag de mogelijkheden van online marketing ontdekken, het organische verkeer naar uw website verhogen met sterke video content en zo nieuwe klanten aantrekken? Met een professionele bedrijfsfilm laat u de wereld zien waar uw onderneming echt voor staat.

Ontdek meer over onze diensten

Wilt u een professioneel filmbureau inschakelen dat ruime ervaring heeft in high-end videoproductie voor een breed scala aan bedrijven? 1Camera is hét filmbureau dat u voorziet van bedrijfsvideo’s waarmee u klanten en werknemers echt inspireert. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u direct ontdekken hoe wij onze expertise voor uw onderneming kunnen inzetten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Bedrijfsfilmmaker