1camera

INTERNATIONAAL FILMPRODUCTIEBEDRIJF

Bent u op zoek naar een internationaal filmproductiebedrijf waar u met een gerust hart de productie van uw bedrijfsvideo aan kunt uitbesteden? 1Camera, gevestigd in Amsterdam, bestaat uit een gepassioneerd team aan filmfanaten, waarbij de passie voor visuele content als bloed door het lichaam stroomt. Door de jaren heen hebben wij een groot portfolio opgebouwd met professionele (bedrijfs-)films en animatievideo’s in opdracht van grote bedrijven als Heineken, Philips, FrieslandCampina, Achmea en de Amerikaanse Farmers & Ranchers Alliance. Mogen we uw onderneming binnenkort toevoegen aan de lijst?

BEDRIJFSFILMS MAKEN 

ONZE CORE BUSINESS 

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Profiteer van de expertise van een internationaal filmproductiebedrijf

Niet alleen in Nederland, maar ook op wereldwijde schaal verlenen wij onze diensten als internationaal filmproductiebedrijf. Het is dus ook mogelijk bedrijfsvideo’s in het Engels door ons filmbureau te laten realiseren. Wij bieden diverse pakketten aan voor bedrijven, variërende in tarief, crewbezetting en doeleind. Zo kunt u kiezen voor een Cinema-pakket, waarbij u kunt rekenen op een professionele bedrijfsfilm van de beste kwaliteit die de look en feel heeft van een speelfilm. Wilt u zelf een persoonlijke boodschap in vlog-vorm opnemen, waarbij wij u adviseren en de beelden daarna professioneel editen? Kies dan voor ons Vlog-pakket.

Schakel de hulp in van een internationale filmmaker

Wilt u graag een bedrijfsvideo laten maken, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Als internationaal filmproductiebedrijf denken we graag met u mee en voorzien wij u graag van passend advies. Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Bedrijfsfilmmaker

Inspiratie nodig? 

CEO & Leadership

Mood films

Purpose films

Commercials

Product films

Portrait films

Curious what we can do for you?

ALYSSA HENDRIKS

Head of Production

Contact Alyssa

[ninja_form id=4]

ONZE WERKWIJZE

VOOR HET MAKEN VAN EEN BEDRIJFFILM

 

Stel je wilt een bedrijfsfilm maken, dan is het wel zo handig om te weten wat daar allemaal bij komt kijken. In deze video leggen we je graag uit wat onze werkwijze is voor het maken van een professionele bedrijfsfilm. Wat zijn de stappen en de processen en wat zijn de daarbij komende doorlooptijden? Veerle, onze Creative Producer, legt jullie uit hoe we van een idee tot een eindproduct/film komen.

Werkwijze bedrijfsfilm maken 1Camera
DE 3 STAPPEN VAN ONZE VIDEOPRODUCTIE

..

In de strategie/concept fase bepalen we samen met jou hoe jouw bedrijfsfilm eruit komt te zien. We bespreken wat de doelstelling is van jouw bedrijfsfilm en wat de kernboodschap is die je wilt overbrengen. Verder kijken we of het een eenmalige film of een serie moet worden. Zodra we dat duidelijk hebben gaat ons creatieve team verder met het bedenken van welk type film hier het beste bij aansluit, en wordt het concept, storyboard en script uitgewerkt. In deze fase maken we de juiste voorbereidingen zodat de productie zo soepel mogelijk zal verlopen.

..

Dit is de fase waarin we echt bezig gaan met het opnemen van beeld- en geluidsmateriaal. Hoe deze fase eruitziet ligt volledig aan het type film dat we gaan maken. Voor een animatie gebeurt het allemaal achter de computer, maar voor met camera opgenomen beeldmateriaal verlaten we het kantoor en gaan we op pad. Het team kan variëren van een enkele camera-journalist (voor bijvoorbeeld evenement films) tot een crew van 30 man voor grotere purpose film-producties.

..

In de post-productie zorgen onze editors ervoor dat al het opgenomen beeld- en geluidsmateriaal samen worden gebracht tot een mooi en werkend geheel. Zo worden voice-overs, audio/muziek, beeldeffecten en eventueel animaties of stockbeelden gebruikt om de film nog beter tot zijn recht te laten komen. Verder zorgen we er altijd voor dat de bedrijfsfilm helemaal in de huisstijl van de organisatie past.