1camera

INTERNATIONAAL FILMPRODUCTIEBEDRIJF

✓ Professionele bedrijfsfilms

✓ Vijf verschillende filmpakketten

✓ Geschikt voor ieder budget

Bent u op zoek naar een internationaal filmproductiebedrijf waar u met een gerust hart de productie van uw bedrijfsvideo aan kunt uitbesteden? 1Camera, gevestigd in Amsterdam, bestaat uit een gepassioneerd team aan filmfanaten, waarbij de passie voor visuele content als bloed door het lichaam stroomt. Door de jaren heen hebben wij een groot portfolio opgebouwd met professionele (bedrijfs-)films en animatievideo’s in opdracht van grote bedrijven als Heineken, Philips, FrieslandCampina, Achmea en de Amerikaanse Farmers & Ranchers Alliance. Mogen we uw onderneming binnenkort toevoegen aan de lijst?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Profiteer van de expertise van een internationaal filmproductiebedrijf

Niet alleen in Nederland, maar ook op wereldwijde schaal verlenen wij onze diensten als internationaal filmproductiebedrijf. Het is dus ook mogelijk bedrijfsvideo’s in het Engels door ons filmbureau te laten realiseren. Wij bieden diverse pakketten aan voor bedrijven, variërende in tarief, crewbezetting en doeleind. Zo kunt u kiezen voor een Cinema-pakket, waarbij u kunt rekenen op een professionele bedrijfsfilm van de beste kwaliteit die de look en feel heeft van een speelfilm. Wilt u zelf een persoonlijke boodschap in vlog-vorm opnemen, waarbij wij u adviseren en de beelden daarna professioneel editen? Kies dan voor ons Vlog-pakket.

Schakel de hulp in van een internationale filmmaker

Wilt u graag een bedrijfsvideo laten maken, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Als internationaal filmproductiebedrijf denken we graag met u mee en voorzien wij u graag van passend advies. Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Bedrijfsfilmmaker