Warning: Undefined array key "HTTP_REFERER" in /customers/c/f/4/1camera.nl/httpd.www/wp/wp-content/themes/1camera/single-film.php on line 22 Portret Hans en Maya - 1CAMERA

Portret Hans en Maya

De vijf verhaallijnen in de Achmea Company film zijn geïnspireerd op waargebeurde verhalen die we vonden na een intensief story-mining onderzoek. In drie portretfilms laten we de echte verhalen zien van Hans en Maya (wiens herberg in brand vliegt), Ymkje en Bert Jan (die ouders worden van een drieling), en Frank (die een ransomware-aanval moet doorstaan). Het bijzondere in al deze verhalen is wat er daarna gebeurt.
De negatieve omwentelingen zetten een veelheid aan steunmechanismen in gang: mensen die de brand blussen, cyberexperts die geblokkeerde data redden, buren, vrijwilligers, familie en vrienden die helpen met de pasgeborenen, en natuurlijk Achmea als facilitator van veel van deze vormen van steun.
Het is mooi om te zien hoe de mensen en instellingen om je heen, je gemeenschap, je leven weer in beweging kunnen brengen.

 

Wil jij een soortgelijke film maken?

Neem contact op