1camera

CEO-FILMS

✓ Professionele bedrijfsfilms

✓ Vijf verschillende filmpakketten

✓ Geschikt voor ieder budget

1Camera, gevestigd in Amsterdam, is een Nederlands filmbureau, actief op internationaal niveau, dat ruime ervaring heeft in het realiseren van CEO-films. Wilt u de productie van management- en leiderschapsfilms uitbesteden aan een betrouwbare, professionele partij? Dan gaat u het liefst in zee met een ervaren filmproductiebedrijf met een rijke passie voor film, content, een creatieve en innovatieve geest en een scherp oog voor detail. Of u nu een afscheids- of welkominterview van de CEO van uw bedrijf wilt maken, een komediefilm of een inspirerende anekdote, verteld door een bestuursvoorzitter, op beeld wilt laten vereeuwigen: wij transformeren uw visie naar mooie beelden.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Inspirerende CEO-films: leiderschapsfilms uitbesteden aan een bedrijfsfilmmaker

In het verleden hebben al vele internationale bedrijven vertrouwd op onze expertise en ervaring als bedrijfsfilmmaker. Zo hebben wij CEO-films geproduceerd met portretten van inspirerende topmannen van bedrijven als Heineken, Achmea, KPN en DSM. Een recente film die viral ging, was de afscheidsfilm van Heineken CEO Jan-Francois van Boxmeer. Op onze website (onder ‘cases’ en ‘alle films’) kunt u diverse voorbeelden bekijken en zo een beeld verkrijgen van ons werk. Valt ons portfolio in de smaak en wilt u graag de productie van uw leiderschapsfilms aan ons uitbesteden? Dan slaan we graag met u de handen ineen en starten we met het creëren van CEO-films die mensen écht zullen raken en inspireren. Heeft u geen interesse in CEO-films, maar wel in een professionele bedrijfsvideo of animatie als uiting van uw bedrijf? Ons dienstenpakket reikt ver en een uitdaging gaan wij niet snel uit de weg. Of u nu de productie van leiderschapsfilms wilt uitbesteden of een kostenefficiënte rapportage wenst: aan de hand van uw visie creëren wij high-end content.

Zet leiders van uw bedrijf in de spotlight

Wilt u de productie van management- en leiderschapsfilms uitbesteden aan een professionele partij die ruime ervaring heeft in het creëren van CEO-films? Heeft u specifieke vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Bedrijfsfilmmaker