1camera

​Leiderschapsfilms uitbesteden

U kunt leiderschapsfilms het beste uitbesteden aan 1Camera in Amsterdam. Ons filmbureau, dat internationaal actief is, heeft ruime ervaring in het realiseren van allerlei verschillende soorten corporate films. Wilt u de productie van een leiderschapsfilm uitbesteden aan een betrouwbare, professionele partij? Of wilt u een purpose film maken die uw bedrijf vermenselijkt en laat zien welk hoger doel uw bedrijf nastreeft? Dan gaat u het liefst in zee met een ervaren filmproductiebedrijf met een rijke passie voor film, content, een creatieve en innovatieve geest en een scherp oog voor detail. Of u nu een afscheids- of welkominterview van de topmensen van uw bedrijf wilt maken, een komediefilm of een inspirerende anekdote, verteld door een bestuursvoorzitter, op beeld wilt laten vereeuwigen: wij transformeren uw visie naar mooie beelden.

BEDRIJFSFILMS MAKEN

ONZE CORE BUSINESS

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Leiderschapsfilms uitbesteden aan een bedrijfsfilmmaker

In het verleden hebben al vele internationale bedrijven vertrouwd op onze expertise en ervaring met het maken van bedrijfsfilms. Zo hebben wij films geproduceerd met portretten van inspirerende topmannen van bedrijven als Heineken, Achmea, KPN en DSM. Recente films die viral gingen, waren de afscheidsfilms van Heineken CEO Jan-Francois van Boxmeer en Achmea CEO Willem van Duin. Op onze website (onder alle films’) kunt u diverse voorbeelden bekijken en zo een beeld verkrijgen van ons werk. Valt ons portfolio in de smaak en wilt u graag de productie van uw leiderschapsfilms aan ons uitbesteden? Dan slaan we graag met u de handen ineen en starten we met het creëren van films die mensen écht zullen raken en inspireren. Heeft u geen interesse in managementfilms, maar wel in een professionele bedrijfsvideo als uiting van uw bedrijf? Ons dienstenpakket reikt ver en een uitdaging gaan wij niet snel uit de weg. Of u nu de productie van leiderschapsfilms wilt uitbesteden of een kostenefficiënte rapportage wenst: aan de hand van uw visie creëren wij high-end content.

Laat u volledig ontzorgen

Wilt u de productie van leiderschapsfilms uitbesteden aan een professionele partij die ruime ervaring heeft in deze soort content? Heeft u specifieke vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Neem contact met ons op door te bellen naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl.

Onze klanten

| Robert McKee - Hollywood storytelling guru

Watch DSM’s mission-focused storified video Unsung Heroes of Science.

| Feike Sijbesma - Former CEO - DSM

You guys have delivered excellent work. With passion. Thanks and compliments.

| Stacey Tank - Chief Transformation & Corporate Affairs Officer - Heineken

I am so impressed by what 1Camera has delivered. The artistry and creativity was incredible!

| Michael Lightfoot - Chief Corporate Affairs & Sustainability Officer - Leaseplan

The great thing about 1Camera is that they don’t just film your story; they help you create it. I’ve partnered with the 1Camera team for 13 years and have never experienced anything less than a truly intelligent, ‘can-do’ and creative approach.

| Erin Fitzgerald - CEO - USFRA

A few times in your career you get the privilege to work on a project with an exceptional team. I fell in love with one of Jasper’s films and tracked him down. From the moment we started to work together, Jasper approached everything from the angle of empathy and an appreciative eye. The film #30Harvests broke new ground in the conversation about farmers being part of the solution to climate change. I couldn’t be more grateful for their care and attention to the story and our authentic partnership.

| Stefan Kloet - Communication director - Achmea

When you work with 1Camera you are dealing with the professional top of the Netherlands in the field of storytelling and corporate films. They really immersed themselves in Achmea and that’s how we were able to develop a film together that captures the core of our identity and strategy.

| Aline van Keulen - Director Corporate Marketing & Head of Internal Communication - KPN

Together with my team I have been working very pleasantly with 1camera for many years.
On very different types of assignments. From concept to production.
They always know how to make something beautiful and appropriate for our brand and strategy.

Inspiratie nodig? 

CEO & Leadership

Mood films

Purpose films

Commercials

Product films

Portrait films

ONZE WERKWIJZE

VOOR HET MAKEN VAN EEN BEDRIJFFILM

 

Stel je wilt een bedrijfsfilm maken, dan is het wel zo handig om te weten wat daar allemaal bij komt kijken. In deze video leggen we je graag uit wat onze werkwijze is voor het maken van een professionele bedrijfsfilm. Wat zijn de stappen en de processen en wat zijn de daarbij komende doorlooptijden? Veerle, onze Creative Producer, legt jullie uit hoe we van een idee tot een eindproduct/film komen.

Werkwijze bedrijfsfilm maken 1Camera
DE 3 STAPPEN VAN ONZE VIDEOPRODUCTIE

..

In de strategie/concept fase bepalen we samen met jou hoe jouw bedrijfsfilm eruit komt te zien. We bespreken wat de doelstelling is van jouw bedrijfsfilm en wat de kernboodschap is die je wilt overbrengen. Verder kijken we of het een eenmalige film of een serie moet worden. Zodra we dat duidelijk hebben gaat ons creatieve team verder met het bedenken van welk type film hier het beste bij aansluit, en wordt het concept, storyboard en script uitgewerkt. In deze fase maken we de juiste voorbereidingen zodat de productie zo soepel mogelijk zal verlopen.

..

Dit is de fase waarin we echt bezig gaan met het opnemen van beeld- en geluidsmateriaal. Hoe deze fase eruitziet ligt volledig aan het type film dat we gaan maken. Voor een animatie gebeurt het allemaal achter de computer, maar voor met camera opgenomen beeldmateriaal verlaten we het kantoor en gaan we op pad. Het team kan variëren van een enkele camera-journalist (voor bijvoorbeeld evenement films) tot een crew van 30 man voor grotere purpose film-producties.

..

In de post-productie zorgen onze editors ervoor dat al het opgenomen beeld- en geluidsmateriaal samen worden gebracht tot een mooi en werkend geheel. Zo worden voice-overs, audio/muziek, beeldeffecten en eventueel animaties of stockbeelden gebruikt om de film nog beter tot zijn recht te laten komen. Verder zorgen we er altijd voor dat de bedrijfsfilm helemaal in de huisstijl van de organisatie past.

Curious what we can do for you?

ALYSSA HENDRIKS

Head of Production

Contact Alyssa