1camera

EEN ANIMATIE LATEN MAKEN DOOR EEN PROFESSIONEEL FILMBUREAU

✓ Professionele bedrijfsfilms

✓ Vijf verschillende filmpakketten

✓ Geschikt voor ieder budget

Wilt u een professionele animatie laten maken door een creatief en ervaren filmbureau? 1Camera, gevestigd in Amsterdam, is een internationaal filmproductiebedrijf met een brede specialisatie, die reikt van het produceren van animatie- en bedrijfsfilms tot het creëren van online content en commercials. Wat uw wensen op het gebied van film of animatie ook zijn: wij conceptualiseren en realiseren deze op kwalitatief hoogstaande wijze.

Neem vrijblijvend contact met ons op:

(020) 416 6407 info@1camera.nl

Een animatie laten maken: een begrijpelijke interpretatie van complexe materie

Wilt u een boodschap overbrengen op uw (potentiële) klanten of werknemers die redelijk complex is van aard? Dan is het laten maken van een begrijpelijke animatie een goede keuze. Een animatie film kan iets abstracts tastbaar maken. Deze heeft meestal een lichte toon, kan gemakkelijk humor bevatten en biedt de mogelijkheid om empathie te creëren. Ongeacht het onderwerp dat u op originele, visuele wijze wilt uitlichten: wij zorgen ervoor dat u met een pakkende animatie uw boodschap overbrengt op de gewenste doelgroep. Typische toepassingen zijn: het uitleggen van een proces, het tonen van een customer journey en het geven van instructies (bijvoorbeeld over veiligheid of een nieuw product).

Breng uw boodschap over middels een animatievideo

Of u nu graag een animatie wilt laten maken of een ander soort bedrijfsvideo: 1Camera is hét productiebedrijf voor bedrijfsfilms dat u inschakelt voor ijzersterke visuele communicatie-uitingen voor zowel intern als extern gebruik. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (020) 416 6407 of stuur een e-mail naar info@1camera.nl. Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw wensen en de bijpassende mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfsfilmmaker